facebook

В Одесі напали на активістів Опозиційного блоку

У партії стверджують, що нападники були з нашивками “Азов”.

1671657



В Одесі у двох місцях збору підписів на підтримку акції Опозиційного блоку “За мир і розвиток” напали невідомі в масках. Про це повідомляє прес-служба партії.

Біля залізничного вокзалу приблизно о 15-тій годині близько десяти осіб у масках і з нашивками “Азов” на одязі напали на двох активістів Опозиційного блоку, які роздавали текст маніфесту партії, сказано в повідомленні.

Нападники розгромили намет і знищили підписні листи і флаєри. На місце події прибули співробітники Приморського РВВС і прийняли заяву про інцидент, наголошується в повідомленні.

Через півгодини на Соборній площі Одеси на активістів Опозиційного блоку, які збирали підписи, також напали.

Зазначається, що представник партії Андрій Талієвич затримав трьох нападників.

“В одного з них при собі виявилося посвідчення помічника народного депутата України, командира полку “Азов” Андрія Білецького. На цей час і нападники з нашивками “Азов”, і представники Опозиційного блоку дають свідчення в РВВС”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 серпня повідомлялося, що в Харкові близько півсотні невідомих у балаклавах штурмували будівлю з прихильниками Опозиційного блоку.

10 липня у Львові нардепа від Опозиційного блоку Ігоря Шурму облили свинячою кров’ю після прес-конференції з нагоди відкриття його громадської приймальні в місті.

Читайте також:  На Франківщині невідомі в масках напали на будинок сільського голови та вбили його дружину

Шукайте деталі в групі Facebook