facebook

У СБУ заявили про “російську осінь” в Харкові

За інформацією СБУ, Харківська область обрана для атаки як один із ключових форпостів збереження єдності всієї країни.

1674175



У СБУ заявляють, що спецслужби РФ в рамках плану “російська осінь” намагаються дискредитувати владу і дестабілізувати ситуацію в Харківській області. Про це йдеться в заяві прес-служби СБУ в Харківській області.

“Фіксуються нові спроби дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в регіоні. Ці провокаційні ворожі дії є нічим іншим, як новим етапом агресії Російської Федерації проти України – так званим”планом “Російська осінь”, – заявляють в СБУ області.

У повідомленні наголошується, що боротьба розгортається в інформаційному просторі України.

“В останні дні в ЗМІ і в Інтернеті поширюються інформаційні матеріали, які мають на меті дискредитацію органів влади та правоохоронної системи, підбурювання серед населення настроїв невдоволення владою напередодні місцевих виборів, формування упередженого ставлення до діючих керівників області та майбутніх кандидатів у депутати”, – йдеться в заяві.

За інформацією СБУ, Харківська область обрана для атаки як один із ключових форпостів збереження єдності всієї країни.

“За оперативними даними, за інформаційними акціями стоять спецслужби Російської Федерації, які, використовуючи підконтрольні соціальні мережі, Інтернет-ресурси та ЗМІ, маніпулюють громадськоюд умкою”, – йдеться в заяві.

У СБУ обіцяють не допустити дестабілізації ситуаціїі просять харків’ян і жителів області не піддаватися на провокації.

Варто зазначити, що напередодні Дня Незалежності СБУ заявляла про підготовлювані диверсії по всій країні і наступі сепаратистів. Тим не менш, особливих порушень правопорядку чи ексцесів 24 серпня зафіксовано не було.

Читайте також:  Ксенія Мішина шокувала, як вчитель в школі показував їй порно

Шукайте деталі в групі Facebook