facebook

Нардеп Соловей боїться і витирає коментарі в Фейсбуці

Нагадаємо, що вчора, 28 серпня, нардеп від Верховинщини Соловей звинуватив фірму ПБС, яка пов`язана з франківським нардеп Олександром Шевченком, у цинізмі.

17732



Соловей публічно пригрозив, що у випадку зриву ремонту дороги Р-24 оприлюднить факти, які приховуються за фасадом піару нардепа, прізвища якого все ж назвати прямо не ризикнув (хоча всі “здогадалися”, що мова йшла про його колегу Олександра Шевченка), на темі прикарпатських доріг.

Олександр Шевченко з відповіддю не забарився. Він попросив в колеги “факти в студію” та натякнув, що в колеги “рильце в пушку”:

“Якось нервує колега… Його інтереси фінансові хтось очевидно зачепив… Його брат бігає в управління доріг і відстоює інтереси фірми, яку акцептовано в третьому лоті, а не директор фірми… Реальним будівництвом автодоріг там і не пахне. Совпаденіє? Дехто дороги будує, дехто мріє тільки про свої хабарницькі інтереси”, — заявив Шевченко.

(Брат Юрія Солов’я справді регулярно відвідував розкриття тендерних пропозицій з ремонту доріг на Івано-Франківщині).

Після цього Коментаря “опонента” Соловей занервував ще більше.

Станом на вчорашній вечір під його повідомленням в Фейсбуці було вже близько ста коментарів, серед яких і вказаний коментар О. Шевченка. Проте ввечері ВСІ коментарі, значна частина з яких була не на користь автора – Юрія Солов’я, загадковим чином зникли!!! Технічно “обнулити” коментарі міг лише сам автор посту Юрій Соловей.

З цього приводу наведемо цитату відомого місцевого блогера Олега Гнатів-Моха: “Терти коменти в Фейсбуці – западло!”

Читайте також:  Різке похолодання в Карпатах: Рятувальники просять не ходити в гори

Шукайте деталі в групі Facebook