facebook

На Майдані в Києві пройшов “Марш гніву”

На так звану антиурядову акцію зібралися близько ста осіб, серед них пенсіонери та школярі.


У Києві на Майдані Незалежності сьогодні розпочалася акція під назвою “Марш гніву”, яка, за словами її учасників, покликана змінити нинішню українську владу, “що складається тільки з олігархів та іноземців”, повідомляє Громадське радіо.

Уточнюється, що більшість учасників становили молоді люди, які представляють молодіжний рух “Молот”.

“В Україні існує боротьба між олігархічними сім’ями. Це так звана п’ята колона у владі, і колона, яка має точно не проукраїнську позицію. Ми вирішили підняти це питання. Так як ви бачите на наших банерах певні заклики. Є люди, які отримали українську національність і за два-три дні отримали якусь керівну посаду. Я думаю, що це неправильно, я думаю, що українці самі можуть навести порядок в Україні, що у нас є свої розумні люди, свої професіонали, які можуть навести справжній порядок”, – заявив один із активістів.

Відзначається, що серед учасників “маршу” були присутні школярі, яким не всім виповнилося 18 років. Вони тримали банери з особами міністрів Наталії Яресько та Олександра Квіташвілі, голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі і його заступниці Марії Гайдар. Однак не всі активісти змогли чітко сформулювати мету свого протесту і проти кого і чого він спрямований. Крім того, деякі учасники заходу закривали свої обличчя в той момент, коли їх фотографували кореспонденти.

Деякі учасники акції виявилися неповнолітніми і не знали, хто такий Квіташвілі / Громадське радіо

Також мітингувальники заявляли, що на посади президента і міністрів необхідно ставити патріотів України.

Повідомляється, що, крім підлітків, в акції брали участь і патріотично налаштовані пенсіонери.

Читайте також:  На Хмельниччині шахраї видавали себе за керівництво обласної прокуратури

Пізніше учасники “маршу” розділилися на дві групи і попрямували до Адміністрації Президента. За попередніми підрахунками, так звана “антиурядова акція” зібрала приблизно 100 осіб.

Шукайте деталі в групі Facebook