facebook

Створено групу з контролю за відновленням Донбасу

1 вересня надійшло понад 30 заявок на проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

1676160


Спільний центр з контролю і координації питань припинення вогню, крім безпосереднього контролю за дотриманням режиму “тиші” на Сході України, приділяє значну увагу проведенню ремонтно-відновлювальних робіт та підготовки інфраструктури Донецької та Луганської областей до зими. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Зазначається, що 1 вересня в СЦКК надійшло понад 30 заявок на проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

“Лише 1 вересня Спільний центр отримав 34 заявки на забезпечення координації питань припинення вогню під час проведення ремонтно-відновлювальних робіт на лініях електропередач, в мережі газо- і водопостачання. За останній місяць таких заявок було більше двохсот, і всі вони прийняті до виконання”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, 16 серпня було відновлено залізничне сполучення на перегоні Курдюмівка – Микитівка. Наразі для підвищення пропускної спроможності на цій ділянці тривають ремонтні роботи з відновлення другої залізничної колії.

Повідомляється, що занепокоєння викликає ситуація навколо приватного акціонерного товариства “Бахмутський аграрний союз”.

“31 серпня українські сапери були змушені припинити розмінування, адже неподалік були виявлені нові вогневі позиції сепаратистів. Враховуючи ситуацію з безпекою, представники ОБСЄ також не змогли провести патрулювання в даному районі. Як наслідок, в даному районі зберігається загроза екологічної безпеки”, – повідомили в відомстві.

Як повідомлялося, всесвітня продовольча програма ООН розпочала розподіл готівки в районах Луганської та Донецької областей. Зазначалося, що допомогу отримають 600 тисяч осіб, в основному, внутрішньо переміщені особи.

Читайте також:  У Франківську бійців АТО нагородили орденом «Народний Герой України» (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook