facebook

Київський бронетанковий завод за рік в 4 рази збільшив виробництво

За січень-серпень завод виготовив 78 одиниць військової техніки.

1676155



ДП Київський бронетанковий завод за 2015 рік у 4 рази збільшив виробництво військової техніки. Про це йдеться в повідомленні концерну Укроборонпром, до якого входить завод.

“Державне підприємство “Київський бронетанковий завод”, яке входить до складу ДК Укоборонпром, до кінця 2015 року виготовить в 4 рази більше військової техніки, ніж у минулому”, – йдеться в повідомленні.

Директор заводу Владислав Лисиця повідомив, що станом на кінець серпня підприємство виготовило 78 одиниць військової техніки – 25 танків і 53 бронетранспортери. “Уже зараз це більше, ніж завод досяг протягом минулого року”, – розповів Лисиця.

На підприємстві зараз займаються поточним ремонтом і відновленням танків Т-64, бронетранспортерів БТР-70 і БТР-80, а також виготовляють БТР-3. Фахівці заводу також здійснюють ремонт танкових двигунів.

Раніше Укроборонпром увійшов до рейтингу найбільших оборонних компаній світу за версією американського тижневика Defense News, зайнявши 92 місце зі 100 з виторгом 500 мільйонів доларів за підсумками 2014 року.

Читайте також:  Порошенко: Якщо загострення продовжиться, введемо військовий стан

Шукайте деталі в групі Facebook