facebook

Глава Мінінфраструктури призначив своїм радником німця

Штефан Хофсаес допоможе реформувати Укрзалізницю.

1677364



Німецький фахівець з розвитку залізничного сполучення Штефан Хофсаес став радником міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського. Про це глава Мінінфраструктури повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“Наша співпраця з Мінтрансом Німеччині триває. Ми багато в чому рівняємося на наших європейських колег і їхній досвід. Відсьогодні в нашій команді буде людина, яка працювала над проектами розвитку залізничного сполучення і метро по всьому світу: від швидкісного залізничного сполучення в Нідерландах і Пекіні до підземки в Пуерто-Ріко. Я маю на увазі німецького експерта Штефана Хофсаеса, який став моїм радником”, – написав Пивоварський.

Зі слів міністра, крім інженерної освіти Хофсаес має 25 років досвіду в залізничній сфері, з яких 15 – на керівних посадах.

“Одним з питань, над якими він буде працювати, буде створення вантажної компанії в рамках ПАТ  Українська залізниця. Переконаний, що залучення іноземних експертів допоможе нам пройти реформу швидше і ефективніше. Тому що не треба винаходити велосипед і можна вчитися на чужих помилках і досягненнях”, – зазначив Пивоварський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в команді губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі з’явиться американський радник.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Порошенко призначив своїм позаштатним радником нардепа Березенка

Шукайте деталі в групі Facebook