facebook

Мама Кузьми Скрябіна попросила фанатів допомогти визначитися з долею гурту

Жінці наснився, як вона вважає, пророчий сон

35_main



Мама Андрія Кузьменка зізналася, що знаходить на могилі сина листи шанувальників. Жінка не хоче, щоб творчість відомого музиканта було забуто. Ольга Михайлівна звернулася до шанувальників колективу.

“Мені, дорогі мої, потрібна ваша допомога. Без вас я не можу прийняти дуже важливе рішення, бути чи піти в небуття групі “Скрябін”. Музика Кузьми, яка належить і вам, звичайно, буде деякий час на дисках, і всі ми будемо слухати її. Але час невблаганний, буде стихати потроху біль втрати і музику Андрійка. І тому під впливом, напевно, сина, мені прийшла раптова думка, 8 березня ввечері, що потрібно продовжити життя Скрябін-групи. Але в голові була така буря і боротьба – як?! Це ж треба на сцену поставити когось, хто повинен замінити Андрійка! І я подумала – це дурниця, не має права на життя. 9 березня, рано, о 4:33, я відкрила очі – і чітка вказівка “Два пацана і Шпрот”! Ця ідея була настільки чіткою, що сумніву не було – не я це придумала. Мені треба з вами порадитися, адже стільки не розкручених пісень піде просто в небуття, з часом не буде звучати на концертах і фестивалях. Завдання групи “Скрябін 2.0” розкрутити те, що несправедливо було забуто прямо на дисках, і не звучало в ефірах. Я думаю, що ті вказані у сні два пацана повинні бути молодими, як Оля (Шпрот), мати дар імпровізації, і в цілому зберегти стиль “Скрябіна”. При цьому внести нотку молодості, як це зробив Дорн (але не так кардинально), а на концертах завжди повинні бути присутніми 2-3 кліпи-постановки у виконанні Андрійка. На могилі в Брюховичах я знаходжу багато листів, віршів від фанатів, їх залишають Андрію, а читаємо їх також ми, його мама і тато. І прочитавши слова, які могли написати тільки щирі та віддані люди, я оцінила любов фанатів. І подумала, що тільки з вами усіма, з вашими думками з приводу продовження “Скрябіна”, я можу приймати якесь рішення! Дуже чекаю на ваші думки. Разом горе пережити легше!”. Свої ідеї, думки надсилайте на пошту [email protected].

Читайте також:  У Татрах в Польщі застрягло декілька десятків туристів

Нагадаємо, вранці 2 лютого Кузьма повертався з Кривого Рогу, де напередодні відіграв концерт. На 86 км траси Кіровоград-Запоріжжя (в районі села Лозуватка) його позашляховик “Тойота” виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з молоковозом. Андрій, якому було 46 років, загинув на місці.

 

Шукайте деталі в групі Facebook