facebook

Памела Андерсон розповіла про враження від відвідин Росії

Знаменита актриса відвідала Приморський край.

1676981



Знаменита голлівудська актриса Памела Андерсон, яка є затятим борцем за збереження природних ресурсів, зустрілася в рамках Східного економічного форуму з главою Мінприроди Сергієм Донським, повідомляють РІА Новини.

Донський і Андерсон обговорили проблеми збереження рідкісних видів тварин та екології. Міністр розповів актрисі про програми по збереженню чисельності далекосхідних леопардів та обліку амурських тигрів.

“Мені дуже сподобалося в Приморському краї. Я побачила, наскільки Росія відкрита, наскільки люди піклуються про збереження природи. Росія – загадкова країна для американців, і я рада, що люди тут дбають про збереження тварин”, – розповіла Андерсон про свої враження після візиту в РФ.

Памела Андерсон пробігла марафон в Нью-Йорку, зібравши $76 000 на допомогу Гаїті

Напередодні в середу Андерсон відвідала центр з реабілітації тварин в Приморському краї і відвідала лева, врятованого із затопленого в Уссурійську зоопарку.

Нагадаємо, на початку липня Памела Андерсон написала відкритий лист на захист китів, адресований президенту Росії Володимиру Путіну. Однак  актрисі не вдалося домогтися бажаного, оскільки Мінприроди Росії відхилило її прохання перекрити Північний морський шлях судну з 1,7 тисячі тонн м’яса фінвала, яке направляється з Ісландії до Японії.

Читайте також:  Картина Моне Водяні лілії була продана на аукціоні Sotheby's за $54 млн

Шукайте деталі в групі Facebook