facebook

Футболісти збірної запросили на матч з Білоруссю воїнів АТО

П’ятдесят бійців, котрі служили в зоні АТО, зможуть відвідати матч України з Білоруссю у Львові.

1677825



За ініціативою національної збірної України та Федерації футболу України відбірковий матч між збірними України та Білорусі зможуть відвідати бійці АТО.

Захисник збірної України Артем Федецький подав ініціативу зробити запрошення на матч з підписами футболістів збірної. Всього ж на матч зможуть потрапити 50 бійців, котрі служили в зоні АТО.

“У нас така думка зародилася, і ми вирішили особисто запросити наших воїнів на матч. Це бійці, котрі служили в Маріуполі. Несли службу в прикордонних військах – бійці із Чопа, Мукачева, Львова. Коли ми їздили їх провідувати, ми бачили їхні очі, бо ми до них приїхали. І ми вирішили особисто разом з Федерацією запросити бійців на матч. Нам дуже приємно, що вони будуть на матчі і нас підтримуватимуть, адже вони наші герої та їхня підтримка для нас дуже важлива, також як і наша для них”, – заявив Федецький.

Нагадаємо, що збірна України зіграє з командою Білорусі в суботу, 5 вересня. Додамо, що СПОРТ bigmir)net провадитиме текстову онлайн-трансляцію матчу Україна – Білорусь, який розпочнеться о 19:00. У прямому ефірі матч покажуть канали “Україна” та “Футбол-1”.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Просто садять перед комп’ютером заставляють впізнавати понівечених атовців: Мати збожеволіла після упізнання сина

Шукайте деталі в групі Facebook