facebook

На Франківщині голова РДА сам себе призначив на посаду начальника відділу

На Прикарпатті до адміністративної відповідальності притягнуто голову райдержадміністрації, який вніс неправдиві відомості в декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, а також голову райдержадміністрації, який сам себе призначив на посаду начальника відділу в адміністрації після звільнення його з посади голови РДА.

portfel-kreslo


Про це під час брифінгу повідомив прокурор області Владислав Братюк.

Поряд з цим, на брифінгу прокурор області через засоби масової інформації звернувся до громадськості з проханням повідомляти правоохоронні органи про відомі їм факти корупції.

Відтак, жодне звернення не залишиться без уваги, а на кожне виявлене правопорушення буде відповідне до законодавства реагування.

«В нас є методи і засоби, але потрібна ще допомога громадськості. Корупція залишається тим явищем, яке потребує викорінення. Зі свого боку зроблю все можливе, щоб зорієнтувати працівників правоохоронних органів. Це не має бути гонитва за показниками, а конкретні судові рішення», – підкреслив Владислав Братюк.

Прокурор області також зазначив, що наразі під пильною увагою всіх правоохоронців освоєння бюджетних коштів.

«Увага зосереджена на розпорядників коштів, на унеможливлення фактів їх розкрадання. Якщо на сьогодні держава виділила на нашу область чималу кількість грошей, то їх необхідно використати за призначенням», – зауважив прокурор області.

Читайте також:  Зеленський призначив "смотрящих" по всіх регіонах. Повний список

Шукайте деталі в групі Facebook