facebook

Франківці поскаржились на отруєння після відвідин одного і того ж закладу харчування

Як писала раніше Фіртка, мешканку Івано-Франківська обрахували у ресторані на тисячу гривень.

SEV_6189_1



Дівчина стверджує, що в ресторані практично відсутнім було обслуговування, а коли дійшла черга розраховуватись рахунок збільшився на півтисячі гривень. Про це йдеться в одному із дописів спільноти “Чорний список закладів харчування”, інформує Фіртка.

Крім цього, у коментарях дописувачі відмічають, що після відвідин цього закладу спостерігали ознаки отруєння.

“Мда….вроді новий заклад, а вже себе так саботує….прикро… до речі, мої друзі на день незалежності там отруїлися шашликом, одна з яких вагітна і одразу попала у лікарню, 8 міс вагітності, це не шуточки!!!”, – пише Тетяна Ванжелєва.

“Ми там святкували мами ДН 23 серпня! Замовили стіл, дали завдаток. Прийшли святкувати, а нам накрили стіл не той що ми замовляли, а інший навпроти туалету, без попередження(хоча тел наш мали) адміністратор такий здоровий мужик, пояснив це тим, що та дівчина в якої ми стіл замовляли не знала, що він замовлений вже,але чому не пепедзвонили і не попередили нас? Але це ще півбіди, наступного дня після вечері в цьому “чудовому” закладі у чотирьох з 6 гостей сталася халепа)))) температура 38 і ніч проведена в туалеті. Короче, жесть!!!! Ноги моєї там більше не буде!!!!! І всіх буду відмовляти від відвідин цього закладу”, – додає Тетяна Фігель.

Читайте також:  “Помер прямо у своєму ліжечку”: Батько отруїв свого 4-місячного сина і спокійно пішов в іншу кінату

Шукайте деталі в групі Facebook