facebook

Євробаскет-2015: Україна програла Чехії

Команда Мурзіна програла важливий поєдинок чемпіонату Європи.

1678372



Можливо, у стартовому матчі Євробаскету з литовцями було витрачено багато сил та емоцій, а може наші хлопці просто перегоріли, але наступний матч турніру проти Чехії Україна без шансів програла.

За прогнозами перед турніром цей матч повинен був стати чи не ключовим для нашої команди для виходу в плей-офф, і після вчорашньої гри з Литвою він очікувався з оптимізмом, але вже перша чверть гри показала, що сьогодні був не наш день.

У Чехії, яка виглядала набагато зіграніше від нашої команди, залітало в наше кільце майже все, тоді як в українців кидки не йшли. Плюс капітан нашої команди Кирило Фесенко в першій чверті заробив відразу три фоли і далі змушений був грати більш обережно.

При цьому, якщо першу чверть чехи виграли в шість очок, то в другій просто розбили нашу команду 16:26. На перерву команди йшли за переваги Чехії в 16 очок, і швидше за все на другу половину гри виходили вже без віри в можливість відігратися. У підсумку лише останні 5 хвилин, виграні нашою командою 15-6, трохи підсолодили поразку.Фінальна сирена зафіксувала на табло рахунок 64:78.

Завтра наша команда зіграє з аутсайдером нашої групи Естонією.

Україна – Чехія 64:78 (14-20, 16-26, 15-19, 19-13)

Фесенко (14 + 8 підбирань), Рендл (12), Лукашов (9 + 4 передачі), Зайцев (6 + 5підбирань), Пустовий (4), Корнієнко (4 + 5 підбирань), Тимофеєнко (4), Мішула (4 ),Пустозвонов (4 + 5 підбирань), Липовий (3), Сизов, Крутоус.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Грозний: Уся Україна побачила, на що ми здатні без орендованих футболістів

Шукайте деталі в групі Facebook