facebook

Саакашвілі пов’язав слова Коломойського з критикою Яценюка

Україна повинна публічно відмежуватися від олігархів, радить Саакашвілі.

1678363



Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі вважає, що погрози олігарха Ігоря Коломойського є наслідком критики першого в бік прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

“Я не вважаю випадковістю те, що після моєї критики прем’єр-міністра, найдошкульніше відреагував головний олігарх і істеричні нападки почалися саме з боку деяких олігархічних засобів масової інформації. Олігархи заробляють гроші за рахунок слабкості держави і всі будуть робити для того, щоб держава продовжувала залишатися слабкиою”, – написав одеський губернатор в Facebook.

Саакашвілі зазначив, що якщо уряд насправді хоче сильної України, то він повинен “публічно відмежовуватися від олігархів і змінити наглядові ради та директорів держпідприємств, призначених різними олігархами”.

Нагадаємо, що Саакашвілі на порівняння його з собакою Коломойського, відповіволігарху, порівнявши його з Володимиром Путіним.

Раніше Яценюк назвав брехливими звинувачення Саакашвілі в підконтрольності Кабміну українським олігархам, на що губернатор відповів відеозверненням.

Читайте також:  У Росії за добу знищили майже 320 тонн санкційних продуктів

Шукайте деталі в групі Facebook