facebook

Руслан Марцінків освоює нову професію?

Івано-Франківське ВО “Свобода” не перестає дивувати.

11952010


Цього разу активісти партії знайшли для свого лідера Руслана Марцінківа нову професію – офіціант. Принаймні, так виглядає з фото, які франківці публікують у соцмережах.

Вийшли щойно з під’їзду і почули несанкціонований галдьож поряд. Пішли провірити. Шум виявився цілком санкціонований, ба, навіть більше! То був шабаш “”Свободи”. Коло ЗОШ 19 ходив з підносом сам Ґуру Доріг Івано-Франківська, сам пан Марцинків лічноособисто, і від щирої кишені частував декількох здивованих мешканців якимось напитком в 20 грамів в пластіку і на руки по цукеркові…“, – пише франківчанка Аулісі Котик.

За її словами, дійство не було надто велелюдним. Схоже, що франківці вже не ведуться на таку свободівську “гречку”.

…Певно, найцікавіше я пропустила, але спіч про “дітки, напишіть листи в окопи” я чула на власні вуха. Говорити було більше нічого, бо крім десятка дітей ще були хіба пару продавщиць з сусідніх магазинів і зо 5 співсвободівців, які намагалися роздавати макулатуру“, – йдеться у дописі.

Разом з тим, свідки зауважують, що Руслан Марцінків особисто роздає стаканчики з 20 грамами шампанського навіть неповнолітнім.

З раніше освоєних професій:

Читайте також:  Мстислав Тарас нагадав Руслану Марцінківу про «священиків від Свободи», які проводили передвиборче піар-освячення ліфтів в Івано-Франківську

Шукайте деталі в групі Facebook