facebook

Владика Павло прокоментував сварку з поліцією

Священнослужитель заявив, що поспішав прийняти гостей у Лаврі.

1678874



Настоятель Києво-Печерської Лаври Владика Павло прокоментував інцидент з київською поліцією і розповів про свій автомобіль класу “люкс”.

За словами священнослужителя, він поспішав прийняти гостей в Лаврі, тому не відреагував на співробітників поліції і залишив місце порушення.

“Я не знаю, кому це було потрібно. Тоді ми разом з водієм поспішали, адже нам потрібно було зустрічати гостей. Я вже 22 роки є намісником Божої милості. Тоді я поспішав, дійсно поспішав. Ми поїхали саме тією дорогою, адже інша була завантажена. Машин багато було. Коли ми тільки приїхали до воріт, підлетіли поліцейські. Я говорю водієві: Петре, ​​ти щось порушив? А він каже: ні. Я виходжу і кажу, хлопці, ми щось порушували? Вони відповіли, що порушили”, – розповів настоятель Лаври у коментарі журналістам 17 каналу.

Священнослужитель також заявив, його Mercedes – зовсім не новий, а був у вжитку і куплений в “однієї людини” замість старої зламаної машини. За словами Владики Павла, у нього є кілька машин, і всі вони працюють на Лавру: розвозять хворих по лікарнях, зустрічають студентів, їздять у дитячі будинки.

Нагадаємо, днями на в’їзді в Києво-Печерську Лавру поліція зупинила митрополита Павла Лебедя на елітному Mercedes-Benz S-class, який порушив правила дорожнього руху. “Нічого, слава Богу”, – заявив священнослужитель у відповідь на звинувачення в порушенні ПДР.

Зазначимо, що намісник Києво-Печерської Лаври Павло не раз опинявся в центрі скандалів. Так, раніше в ЗМІ з’являлася інформація про те, що йому на 51-й день народження подарували Lexus LS 460. Також журналісти стверджували, що митрополиту Павлу належить розкішний заміський особняк за 20 км від Києва, в селі Вороньки.

Читайте також:  У НБУ відзвітували про профіцит платіжного балансу

Шукайте деталі в групі Facebook