facebook

Євро-2016: Чи зможе Україна повернути боржок Словаччині

Напередодні матчу кваліфікації Євро-2016 Україна-Словаччина відбулася передматчева конференція представників обох команд.

1678845



Головна увага місцевої преси була прикута до наставника збірної Словаччини Яна Козака.

На думку місцевих ЗМІ, збірна Словаччини навмисне “зливала” матч зі збірною Іспанії після рахунку 0:1, щоб залишити сили на збірну України. Саме ці дві команди ведуть боротьбу за друге місце в групі, яке дає право напряму потрапити на Євро-2016.

Про те, що матч з Україною має більше значення, говорять і слова наставника збірної Словаччини.

“Україна – відмінна команда, яку тренує досвідчений тренер. Нас чекає важкий матч, який стане іспитом. Так, в першому матчі ми завоювали три очки, але завтра ми повинні довести, що це було невипадково”, – сказав тренер.

Тренер збірної Михайло Фоменко як завжди був стриманий у словах. Перед важливим матчем наставник не видавав своїх емоцій, а свої відповіді будував за вже звичною схемою: “Ми знаємо суперника, у нас хороша команда”.

“Ми маємо достатньо інформації один про одного. І суперник про нас, і ми про суперника. Ми знаємо сильні сторони, є моменти, на яких можна зіграти. Завтра буде гра, і наші хлопці будуть виконувати всі установки на гру. А те, що ми будемо їм говорити, – це вже наша справа”, – сказав Михайло Іванович.

А от хто і пообіцяв влаштувати справжню битву за три очки, так це лідер збірної України Андрій Ярмоленко. Наш форвард заявив про те, що команда постарається взяти реванш за програний матч словакам в Києві.

“Так, у нас є третє місце. Але це не показник. Потрібно прагнути до того, щоб займати місце якомога вище. Нам треба виходити кожну гру і добувати три очки. Потім подивимося, де ми опинимося. Що стосується словаків.

Читайте також:  Спокуслива фітнес-тренер з Івано-Франківська вийшла заміж (фотофакт)

Ми пам’ятаємо, як ми зіграли вдома зі збірною Словаччини. У нас є боржок, який треба повернути. Ми приїхали по реванш”, – сказав Ярмоленко.

Чи зможе Україна повернути боржок Словаччини, ми дізнаємося вже завтра, коли команди вийдуть на поле.

Зазначимо, що зараз збірна України посідає третє місце в групі з 15 очками, збірна Словаччини – 2-е. У разі перемоги команди Фоменка в завтрашньому матчі, наша збірна вийде на друге місце.

Андрей Ярмоленко и Михаил Фоменко

Нагадаємо, матч 8-го туру кваліфікації Євро-2016 Словаччина – Україна відбудеться 8 вересня в словацькому місті Жиліна. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Україна.

Додамо, що СПОРТ bigmir) net вестиме текстову онлайн-трансляцію матчу, яка розпочнеться о 21:45.

Перший матч між цими командами в кваліфікації Євро-2016, який відбувся 8 вересня 2014, закінчився перемогою Словаччини з рахунком 1: 0.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook