facebook

Начальника Департаменту охорони здоров`я Івано-Франківської ОДА Романа Мельника звільнили

Начальника Департаменту охорони здоров`я Івано-Франківської ОДА Романа Мельника звільнили.

melnuk_050215


Про це у соцмережі Фейсбук повідомила лікар Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні Оксана Манюх, пише Фіртка.

“Як би я була керівником області, то Мельника Романа (у даний час) з посади б не звільняла. Вже дістала ця хаотична зміна керівників медицини під вибори, під партії , під настрій і погоду … Дістали!!!! Дайте медицині розвиватися !!! А щоб розвиватися – треба хоча б якоїсь стабільності. Чим не вгодив Мельник владі, спитали ми в голови ОДА вчора при зустрічі представників громадської ради і лікарського товариства області . Гончарук О.Р. сказав, що заява Мельника підписана , він уже не працює на посаді директора і це питання погоджено на рівні МОЗУ,і Яценюка і тому вже обговоренню не підлягає. Цікаво, ні думка медичної громадкості ні думка громадської ради нікого не цікавить? Боюся, щоб потім не було так як нещодавно у Києві, не додумали, не забезпечили, не передбачили… Медицина – це життя людей, тому мені не байдуже хто за це буде відповідати в області. Чому я б не змінювала Мельника на посаді? Бо він уже вивчив структуру медицини області, він демократичний лідер, має свою думку і не прогинається ,відстоює інтереси кожної людини в області і для нього це важливо… А ще – це самодостатня людина, добре матеріально забезпечена, який створив свою успішну приватну практику, тепер успішною хоче зробити медицину області… На передодні реформ в медицині, я б такого менеджера не втрачала. Хто прийде на зміну ? Допоки вникне, час минає… Я знаю організацію медицини в області, це величезна відповідальність за життя і здоров’я людей, і величезний об’єм роботи, тому Мельник зараз на своєму місці . І як би моя воля, я б не змінювала керівника медицини в області …. Це моя думка… І не кажіть, що я не попереджала Вас…“, – написала Оксана Манюх.

Читайте також:  “Вперше через Медведчука, а зараз…”: відома телеведуча пішла з “1+1” і зробила гучну заяву (фото)

Романа Мельника на посаді директора департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА може замінити його заступник Мирон Матейко.

Шукайте деталі в групі Facebook