facebook

Міжнародний сервіс таксі Uber завойовує китайський ринок

Послугу хочуть надавати в сотні міст КНР.

1679397



Гендиректор сервісу онлайн-таксі Uber Тревіс Каланік заявив про подвоєння цілі компанії із завоювання китайського ринку перевезень, пише The Telegraph.

Три місяці тому метою компанії було почати операційну діяльність у 50 китайських містах. А тепер в Uber сподіваються почати роботу в сотні міст. На цей момент скористатися послугами сервісу можна у 20 містах КНР.

Крім того, Каланік повідомив про залучення коштів у 1,2 млрд доларів, у той час як у головного локального конкурента Didi Kuaidi ця цифра становить 3 млрд доларів. Одним з великих інвесторів Uber є найбільший китайський пошуковик Baidu.

“Коли ми починали в цьому році, ми розраховували на 1 відсоток ринку. Тепер, через дев’ять місяців, ми розглядаємо цифри від 30 до 25 відсотків ринку”, – наголосив гендиректор сервісу.

Раніше повідомлялося, що таксисти французького столичного регіону страйкують проти мобільного додатку для виклику приватних водіїв UberPOP: водії заблокували під’їзд до двох найбільших аеропортів Парижа – Шарль-де-Голль й Орлі.

Читайте також:  6 звичок, які викликають порушення в роботі щитовидної залози

Шукайте деталі в групі Facebook