facebook

Фоменко: У матчі зі Словаччиною нам трохи не вистачило везіння

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко залишився задоволений старанням своїх підопічних у матчі зі Словаччиною.

1679384



“Напевно, нам сьогодні не вистачило везіння. Якби ми грали зі Словаччиною замість Білорусі, було б і легше, і був би результат. А так він йшов другим, і нам десь не вистачило сил. А от суперник добре був готовий до поєдинку, адже він зберіг сили на цей матч.

У тих зустрічах, які залишилися до кінця відбіркового циклу, ми буде грати з будь-яким суперником на перемогу. Іноді це вдається, іноді не виходить. До кінця кваліфікації будемо грати по-максимуму.

На цей матч ми випустили практично такий же склад, як і на Білорусь. Вибір у нас був, але ми змушені були випустити тих, хто був більше готовий до гри.

Чому не було замін за ходом гри? Ну, справа в тому, що у мене не було впевненості в тому, що ті, хто були на заміні, могли б підсилити гру. Тим більше команда грала так, що заміною можна було зіпсувати малюнок матчу.

Нам не все вдалося виконати з того, що планували. Скажу так, хлопці сьогодні не грали так швидко, як треба було грати проти словаків. Але кожен футболіст виконав великий обсяг роботи”, – сказав наставник збірної України.

Нагадаємо, раніше СПОРТ bigmir) net повідомляв, що збірна України не змогла переграти Словаччину в матчі 8-го туру кваліфікації Євро-2016.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Кібератака на МЗС Словаччини: підозрюють російських хакерів

Шукайте деталі в групі Facebook