facebook

Барабанщик радянського рок-гурту Жар-птиця помер у поліцейській дільниці

Знайомі та родичі стверджують, що при затриманні чоловіка били.

1679382



Після поліцейського рейду в підмосковній Дубні загинув 57-річний Сергій Пєстов, барабанщик радянського рок-гурту “Жар-Птиця”, повідомляє агентство міських новин “Москва” з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

“Інцидент стався 4 вересня. Зараз встановлюються всі деталі того, що сталося. За попередньою інформацією, загиблий помер від серцевого нападу. При затриманні його не били. Також є інформація, що він причетний до торгівлі наркотиками”, – сказало джерело.

Знайомі та родичі музиканта в соціальних мережах написали, що Пєстов разом з друзями були затримані під час репетиції  4 вересня приблизно о 22:10. Їх підозрювали у вживанні та зберіганні наркотиків і доставили для допиту у відділення. За версією близьких Пєстова, при затриманні поліцейські кілька разів ударили музиканта по голові.

За словами дружини загиблого, коли вона прийшла у відділення, то їй повідомили, що Пєстова відвезли для надання меддопомоги. Поліцейські лікарі,  які доставляли музиканта в лікарню, пояснили, що музиканту стало погано на допиті, “тому що він зловживав наркотичними речовинами”. Дружина стверджує, що в медичному закладі вона знайшла труп чоловіка зі слідами саден на обличчі та голові.

Представник ГУ СК по Московській області сказав агентству, що “за фактом смерті 57-річного чоловіка проводиться перевірка”.

Читайте також:  Помер відомий модельєр Патрік-Луї Віттон

Шукайте деталі в групі Facebook