facebook

Затриманий найнебезпечніший боєць роти Торнадо – Матіос

Боєць роти Торнадо з позивним Моджахед переховувався від слідства понад два місяці.

1680071



Слідчі Головної військової прокуратури в готельному комплексі на Обухівській трасі під Києвом у середу ввечері затримали найнебезпечнішого бійця роти Торнадо з позивним Моджахед, підозрюваного у скоєнні особливо тяжких злочинів. Про це повідомив заступник генпрокурора – головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на своїй сторінці в Facebook.

“Саме Моджахед-Ляшук з надзвичайним цинізмом і зухвалістю, жорстокістю і безжальністю скоював  найбільш жорстокі тортури місцевого населення Луганської області, організовував і брав безпосередню участь у зґвалтуванні затриманих, яких він разом з іншими підозрюваними викрадав з корисливих мотивів”, – написав він.

Нагадаємо, в березні 2015 року військова прокуратура почала кримінальне провадження за фактом створення бійцями Торнадо злочинної організації та вчинення її співробітниками злочинних дій особливої тяжкості.

У червні в Луганській області були затримані і судом арештовані 8 осіб, у тому числі сім – бійці роти Торнадо. 18 червня наказом міністра внутрішніх справ Авакова рота Торнадо була розформована.

За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  На Прикарпатті викрили незаконне вивезення з України двигунів до бронемашин

Шукайте деталі в групі Facebook