facebook

Путін знову закликав до налагодження діалогу між Києвом і Донбасом

Путін акцентував на необхідності якнайшвидшого налагодження прямого діалогу між владою Києва та представниками сходу.

1680060



Президент Росії Володимир Путін в ході телефонної розмови з лідерами країн нормандської четвірки заявив про необхідність налагодження повноцінного прямого діалогу між Києвом і представниками Донбасу, повідомила в середу, 9 вересня, прес-служба Кремля.

“Особливу увагу було приділено реалізації політичних положень мінських угод, насамперед проведення в Україні конституційної реформи, включаючи законодавче оформлення особливого статусу регіонів Донбасу, а також організації місцевих виборів і прийняттю закону про амністію. У цьому зв’язку Путін в черговий раз акцентував на необхідності якнайшвидшого налагодження повноцінної прямого діалогу між київською владою та представниками сходу”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, лідери нормандської четвірки умовилися продовжити активну роботу в нормандському форматі, що включає проведення 12 вересня в Берліні переговорів на рівні глав зовнішньополітичних відомств, а також особисту зустріч лідерів Росії, Німеччини, Франції та України на початку жовтня в Парижі.

За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Порошенко: У Путіна своє розуміння Росії. Я його не поділяю

Шукайте деталі в групі Facebook