facebook

Apple офіційно представила iPhone 6s і iPhone 6s Plus

У ході офіційного заходу Apple показала нові флагманські смартфони.


Apple офіційно представила нове покоління флагманських смартфонів – iPhone 6s і iPhone 6s Plus. Про характеристики і можливості новинок представники компанії розповіли в ході офіційної конференції Apple.

Судячи з першого погляду на пристрої, дизайн iPhone 6s і iPhone 6s Plus продовжує спадкоємні традиції минулих поколінь iPhone. За винятком хіба що двох нових кольорів – золотавий і “рожеве золото”.

Корпус смартфона виконаний з нового алюмінієвого сплаву 7000. Дисплей покриває більш міцне посилене скло. Зі слів розробників, це не сапфір, але воно міцніше, ніж нинішнє покриття Ion-X.

Також екран нової генерації iPhone отримав раніше анонсовану технологію 3D Touch, яка розпізнає ступінь натиснення пальця на дисплей. Тепер навігація смартфона отримала два нових натискання – Peek і Pop.

Принцип роботи за допомогою 3D Touch влаштований за деревоподібним принципом. Коли користувач тисне зі звичайною силою натискання, то відкривається одне контекстне меню, якщо ж  натискання сильніше – меню більш докладне. Вікно багатозадачності в iOS 9 тепер можна відкривати без подвійного кліка на кнопку “Додому”, а за допомогою горезвісного більш сильного натискання 3В Touch.

Що стосується начинки, iPhone 6s і 6s Plus отримали більш потужний 64-бітний процесор A9. Співпроцесор руху M9 також модернізований розробниками.

Обидві новинки отримали 12-мегапіксельну основну і 5-мегапіксельну фронтальну камеру з підтримкою технології “живих фото”.

Розробники також обіцяють велику деталізацію і поліпшену передачу кольору отриманих знімків. iPhone 6s і iPhone 6s Plus підтримують зйомку 4k-відео.

Також тепер iOS 9 є додаток для швидкого перенесення даних з Android.

Вартість представлених новинок залишиться на рівні з минулими iPhone 6 і 6 Plus, що означає, що в Україні цінник стартує від 700 доларів за iPhone 6s з 16 Гб пам’яті.

Читайте також:  Apple оснастить новий iPhone OLED-дисплеєм

Шукайте деталі в групі Facebook