facebook

Китаянка 46 років прожила з 4,5-сантиметровою голкою в мозку

Жінка на прізвище Лю скаржилася на частий головний біль, однак справжню причину його появи встановили тільки після КТ.

1680417



Лікарі з китайської провінції Аньхой виявили в мозку 48-річної жінки голку довжиною в 4,5 см, повідомляє The People’s Daily Online.

48-річна китаянка на прізвище Лю звернулася до медиків через частий головний біль. Жінка страждала від нього понад 40 років, проте лікарі ніяк не могли визначити природу його появи.

Медики провели пацієнтці комп’ютерну томографію голови і виявили в черепі довгий гострий предмет, що нагадує голку. Під час детального вивчення рентгенівських знімків лікарі встановили, що у верхній частині черепа Лю знаходиться металева голка довжиною в 4,5 см. Також вони додали, що, на їхню думку, сторонній предмет знаходиться в її мозку щонайменше 46 років.

Лю була шокована почутим і сказала, що не має ані найменшого уявлення про те, як голка могла потрапити їй в череп. Найвірогідніше, це сталося ще в ранньому дитинстві, коли їй було 1,5-2 роки.

Медики пояснили, що голка вплинула на розвиток Лю з тієї причини, що її мозок ще не був остаточно сформований до того моменту, як в нього потрапив сторонній предмет.

Лю призначили операцію з видалення голки, оскільки її подальше перебування в черепі може незабаром спровокувати епілептичні напади та інші захворювання. Жінка погодилась на хірургічне втручання, незважаючи на високий ризик.

Раніше повідомлялось про те, що у вусі китайця виявили сімейство тарганів.

Читайте також:  Протести у Грузії: поліція застосувала сльозогінний газ і гумові кулі, багато постраждалих

Шукайте деталі в групі Facebook