facebook

Ярош пропонує об’єднати українських націоналістів

Лідер Правого сектора вважає, що тільки об’єднавшись, націоналісти зможуть протистояти владі.

1681116



Лідер Правого сектора Дмитро Ярош заявив про необхідність об’єднання українських націоналістів, зважаючи на останні судові процеси навколо “свободівців”. Про це він написав у соцмережі Facebook.

“Вчора відбулося чергове судилище над українськими патріотами. Цього разу режим посадив за ґрати колишнього тризубівця, а тепер свободівця Юрія Сиротюка. Влада включила жорна боротьби з націоналістами на повну. Незважаючи на певні розбіжності, необхідно подолати роз’єднаність націоналістичного руху. Тільки так можна зупинити репресії і знову стати двигуном боротьби за Свободу, Справедливість, Добробут українців”, – написав Ярош, закликавши звільнити зарештованого напередодні Сиротюка.

У четвер, 10 вересня, Печерський райсуд Києва відпустив під особисте зобов’язання народних депутатів “свободівця” – екс-міністра аграрної політики і продовольства Ігоря Швайку, також підозрюваного у заворушеннях біля будівлі Верховної Ради 31 серпня.

Раніше того ж дня суд ухвалив застосувати запобіжний захід для екс-нардепа від ВО “Свобода” Едуарда Леонова у вигляді домашнього арешту на час ведення слідства.

Як повідомлялося, головне слідче управління МВС України в рамках провадження про зіткнення під Верховною Радою викликало на допит голову ВО “Свобода” Олега Тягнибока, а також членів “Свободи” Юрія Сиротюка, Ігоря Швайку, Сергія Бойка, Ігоря Сабія та інших.

Читайте також:  Росія втратила інструмент маніпуляції Україною, – Пайєтт

Шукайте деталі в групі Facebook