facebook

Експерти очікують найбільшого спаду видобутку нафти

Видобуток нафти в Росії, США та в Північному морі впаде майже на півмільйона барелів на день.

1681094



Міжнародне енергетичне агентство (МЕА) повідомляє, що останній обвал цін на нафту призведе в 2016 році до скорочення її видобутку в країнах, які не входять до ОПЕК, майже на півмільйона барелів на день, говориться у звіті організації.

Зниження видобутку в США, Росії та на родовищі в Північному морі призведе до скорочення видобутку серед країн, що не входять до ОПЕК, до рівня 57,7 млн бар / день.

Видобуток нафти в ОПЕК в серпні скоротився на 220 тисяч бар / день, до 31,57 млн бар / день. Проте все одно залишається на 1,2 млн бар / день вище, ніж минулого року.

Повідомляється, що світовий попит на нафту в 2015 році зросте до 1,7 млн ​​бар / день і досягне п’ятирічного максимуму, а в 2016 році – на 1,4 млн бар / день, що станеться завдяки зниженню цін на нафту і зміцненню макроекономічних показників.

Як повідомлялося, раніше управління з енергетичної інформації (EIA) міністерства енергетики США вперше цього року знизило прогноз попиту на нафту в світі в 2016 році через економічний спад в Азії. Світове споживання досягне 94,93 млн барелів на добу (б / д) наступного року проти очікуваних раніше 95,08 млн б / с, повідомляється в звіті EIA.

Читайте також:  Зайняло дух: Швейцарець стрибнув у воду з висоти 19-поверхової будівлі

Шукайте деталі в групі Facebook