facebook

Зірка “50 відтінків сірого” знялася топлес для глянцю

Відома актриса Дакота Джонсон оголилася для журналу Another.


Актриса Дакота Джонсон, яка стала популярною після виходу еротичної драми “50 відтінків сірого”, знялася топлес для Another Magazine. У мережі опубліковані не тільки кадри з фотосесії, а й кілька варіантів обкладинок з оголеною зіркою.

На одній з обкладинок Дакота прикриває оголені груди руками, на другий вона одягнена в джинсову куртку, а на третій її тіло обвиває чорна тканина.

В інтерв’ю для журналу Джонсон розповіла, як це – рости в зірковій сім’ї. Також вона зізналася, що дуже боїться кастингів і прослуховувань: “Іноді я панікую і не знаю, що мені робити. У мене трапляються напади тривоги. Вони в будь-якому випадку бувають, але на прослуховуваннях все стає набагато гірше”.

Раніше Ріанна знялася в БДСМ-фотосесії для Another. Зйомка співачки була присвячена п’ятирічної річниці смерті знаменитого англійського дизайнера Олександра Маккуїна.

Дакота Джонсон народилася в зірковій сім’ї акторів Дона Джонсона і Мелані Гріффіт, а після розлучення батьків її вітчимом став Антоніо Бандерас. Всесвітню популярність актрисі принесла картина “50 відтінків сірого”.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль вагітна? Співачка шокувала фанатів зізнанням

Шукайте деталі в групі Facebook