facebook

Каскадер на зйомках “Обителі зла” потрапила в аварію і впала в кому

Повідомляється, що під час інциденту на 32-річній Джексон не було захисного костюма.

1680877



Каскадер Олівія Джексон, задіяна у зйомках шостої частини “Обителі зла”, впала в кому після нещасного випадку, що стався на майданчику, повідомляє The Guardian. Жінка на мотоциклі врізалася у важку кінокамеру з металевим корпусом, в результаті чого отримала важку травму голови і прокол легені.

Повідомляється, що під час інциденту на 32-річній Джексон не було захисного костюма. Очевидець нагоди повідомив пресі, що Олівія не могла контролювати ситуацію.
“Це був дуже небезпечний трюк. Вона їхала по прямій без шолома, як і вимагала сцена. Є спеціальний важіль, який рухає камеру: ймовірно, щось пішло не так”, – розповів він.

На даний момент поліція проводить розслідування інциденту. Чоловік Джексон, каскадер Девід Грант, терміново вилетів до Південної Африки, де проходять зйомки.

Раніше повідомлялося, що голландська супермодель Іфке Штурм впала в кому. Вона потрапила до реанімації після того, як, впавши з дошки для серфінгу, отримала серйозні травми хребта і перелом черепа

Шоста частина “Обителі зла” з Мілою Йовович у головній ролі вийде на екрани в 2017 році. До цього Олівія Джексон з’явиться в картині “Зоряні війни. Епізод VII: Сила пробуджується”, в якій вона виконала кілька трюків.

Читайте також:  Смердюча ДТП на Дніпропетровщині: на будівлю МВС вилилося 20 тонн свинячих фекалій

Шукайте деталі в групі Facebook