facebook

На Чернігівщині автомобіль з міліціонерами потрапив у ДТП, є жертви

Серед загиблих – два майори міліції.

1681278



На кордоні Чернігівської та Сумської областей у результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули три людини, ще одна госпіталізована з травмами. Як повідомляє прес-служба обласної міліції, аварія сталася напередодні, 11 вересня, близько 20:00 на 207-му кілометрі траси Київ-Суми-Юнакіївка.

За попередньою інформацією, біля с. Лавіркове Талалаївського району водій автомобіля ВАЗ-21104 з трьома пасажирами в салоні при зустрічному роз’їзді не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. У результаті він зіткнувся боком з автомобілем ВАЗ-21099, після чого ВАЗ-21104 з’їхав у лівий кювет, перекинувся і вдарився об придорожнє дерево.

У результаті ДТП три пасажири автомобіля ВАЗ-21104 загинули на місці події, ще одна – 21-річна мешканка міста Ромни Сумської області – отримала тілесні ушкодження та доставлена ​​до травматологічного відділення Роменської центральної районної лікарні.

Двоє загиблих – майори міліції, керівники структурних підрозділів Роменського міськвідділу УМВС у Сумській області (обидва 1978 року народження), третій загиблий – мешканка Ромен 1996 року народження.

Водій автомобіля ВАЗ-21099 не постраждав, його транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

Як повідомляв Корреспондент.net, у Волинській області в результаті ДТП увечері 11 вересня загинули дві людини, ще троє отримали травми різного ступеня важкості.

Читайте також:  Штормове попередження: Протягом дня на Прикарпатті очікуються сильний дощ, грози та град

Шукайте деталі в групі Facebook