facebook

Турчинов: Оборонно-промисловий комплекс відроджується

Глава РНБО розповів про останні досягнення.

1682317



В умовах військової агресії Росії оборонно-промисловий комплекс України переживає своє відродження. Про це lb.ua розповів глава РНБО Олександр Турчинов.

За його словами, за останній рік значно посилився потенціал розвідки, у тому числі і космічної. Вона дозволяє більш точно визначатипозиції ворога, його сили, кошти.

“Більш докладно, на жаль, я розповідати не можу. Зазначу лише, що протягом року ми зробили дуже серйозний крок вперед у сфері посилення нашої обороноздатності, збройних сил, всього сегмента сектора оборони і безпеки. За рік ми вдвічі збільшили кількість бойових літаків, в півтора рази – кількість танків, бронетранспортерів, бойових машин піхоти, в два рази наростили кількість артилерії, в три рази – реактивних систем залпового вогню… З початку року понад півтори тисячі одиниць озброєння і військової техніки поставлено для нашої армії і цей рік ще не закінчився. По суті відбувається відродження нашого оборонно-промислового комплексу, який раніше фактично був знищений разом з армією – тими, хто працював в Україні на інтереси РФ”, – резюмував Турчинов.

Раніше, секретар РНБО Олександр Турчинов попросив українських спецназівців, які відправлялися в зону АТО на Донбасі, привезти в пакеті главу ДНР Олександра Захарченка.

Читайте також:  Слідом за забороною "Однокласників" та "ВКонтакті" Турчинов заговорив про небезпеку Фейсбука

Шукайте деталі в групі Facebook