facebook

Оприлюднено рейтинг найкасовіших мультфільмів

“Міньйони” обігнали стрічку “Історія іграшок – 3. Велика втеча” 2010 року, яка зібрала 1,06 мільярда доларів.

1682203



Мультфільм “Міньйони”, прем’єра якого відбулася в червні 2015 року, зібрав у світовому прокаті 1,08 млрд доларів, що дозволило йому посісти другий рядок рейтингу найкасовіших анімаційних проектів, повідомляє NME.

“Міньйони” обігнали стрічку “Історія іграшок – 3. Велика втеча” 2010 року, яка зібрала 1,06 млрд доларів. На першій сходинці рейтингу, як і раніше, залишився мультфільм “Холодне серце” (2013), якому вдалося зібрати 1,27 млрд доларів у світовому прокаті.

Для студії Universal “Міньйони” стали третім великим касовим успіхом за рік після “Форсажу-7” (1,512 млрд доларів у всьому світі, причому тільки в кінотеатрах) і “Світу Юрського періоду” (1,628 млрд доларів). Останньому проекту вдалося в липні оновити трійку лідерів загального рейтингу – він став третім після “Аватара” і “Титаніка”.

Disney зніме ігровий фільм за мотивами “Вінні Пуха”

“Міньйони” – спін-офф франшизи “Нікчемний я”, що розповідає про пригоди жовтошкірих поплічників головного героя – суперлиходія на ім’я Грю. Дія мультфільму розгортається в 1968 році, до знайомства міньйонів з Грю, і будується на бажанні героїв знайти собі нового злого господаря.

Раніше повідомлялось про те, що постапокаліптичний бойовик “Шалений Макс – 4. Дорога люті” став найчастіше скачуваним фільмом цього літа. У період з червня до вересня 2015 року фільм скачали 22,9 млн разів по всьому світу.

Читайте також:  Forbes склав рейтинг найбагатших співачок 2015

Шукайте деталі в групі Facebook