facebook

Тренер Реала: Ми більше задоволені результатом, а не грою

Наставник Реала Рафаель Бенітес вважає, що його команда в матчі з Шахтарем грала без іскри.

1682978




“Ми більше задоволені результатом, а не грою. Футбол у нашому виконанні був холодним, не вистачало якоїсь іскри. Шахтар – дуже організована команда, яка добре тримає м’яч. Звичайно, вони не створювали безлічі гольових моментів, але ми бачили, що футболісти цієї команди швидкі, технічні і сильні в контратаках. Дуже складно контролювати такого суперника. Ми не показали відмінної гри, але реалізували ті моменти, які мали. Найголовніше, що не пропустили у свої ворота. Єдиним негативним моментом стали вимушені заміни.

Ми повинні будемо подивитися, які там удари, які ушкодження… Яка травма може бути найсерйознішою? Найнегативніша – це Бейл, звичайно. Але нам потрібно зачекати, що скажуть лікарі.

Я дивуюся, чому ви весь час приділяєте стільки уваги Роналду. До цього я вчора сказав, що в нашій команді він найкращий гравець. Хочу ще раз повторити: я знаю, який рівень у Кріштіану, і він показує це в кожному матчі, на кожному тренуванні. Це найкращий футболіст у світі. І досить мене вже про це питати! Справа в тому, що я більше дивлюся на те, що робить Кріштіану”, – заявив Бенітес.

Нагадаємо, раніше СПОРТ bigmir)net повідомляв, що Реал з рахунком 4:0 розгромив Шахтар у першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

Після матчу Мірча Луческу заявив, що долю поєдинку вирішили арбітри

Читайте також:  Тренер збірної України: У матчі з Грузією не все вдалося виконати

Шукайте деталі в групі Facebook