facebook

Дерев’янко вимагає негайно розпочати ремонту доріг у Ворохті та Яблуниці

Народний депутат від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко вимагає якнайшвидше відремонтувати дороги у Ворохті та Яблуниці Яремчанської міської ради.

a56ad9e-fetchimage.ashx-




З відповідним запитом народний депутат звернувся до начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василя Буджака.

Ще 17 серпня стало відомо, що переможцем тендеру на проведення поточного ремонту автомобільної дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, яка проходить через селище Ворохта, стало ТОВ «Шляхбуд-ЛІМ». Однак активісти «ВОЛІ», які інспектують ремонт доріг на Прикарпатті, виявили, що ремонтні роботи у Ворохті не розпочалися досі.

Депутат називає саботажем те, що роботи і досі не розпочаті. «Якщо роботи не розпочати найближчим часом допоки дозволяють погодні умови, встановлені технічними правилами, то ця дорога у цьому році відремонтована не буде і кошти не будуть освоєні», – заявляє Юрій Дерев’янко.

За витринам тендером та ж фірма «Шляхбуд-ЛІМ» розпочала вже роботи на дорозі від Ворохти до Верховини. Володимир Губарчук разом із активістами «ВОЛІ» виїхав на інспектування цієї ділянки дороги. Активісти «ВОЛІ» зафіксували факт неналежного проведення ремонту: «Цей ремонт дороги між Ворохтою та Верховиною витримає не більше тижня. Він робиться неякісно і непрофесійно. Треба бити на сполох вимагати у Служби автомобільних доріг замінити підрядника, щоб він якісною технікою та сучасними технологіями зробив цю дорогу», – відзначає майбутній кандидат на міського голову від «ВОЛІ» у Яремчі Володимир Губарчук.

В Уряді запевняють, що гроші на дорогу Львів-Рахів, яка в тому числі і проходить через ділянку Ворохта – Яблуниця передбачена з міжнародних кредитних коштів, а її ремонт планують вже у 2016 році.

Проте Юрій Дерев’янко у своєму депутатському зверненні вимагає цього року щонайменше провести якісний ямковий ремонт дороги від Ворохти до Яблуниці.

Читайте також:  У Калуші спалахнув Mercedes-Benz

«На ямковий ремонт доріг на Івано-Франківську область виділено аж 80 мільйонів гривень на 2015 рік. Ми вимагаємо, щоб саме з цих коштів терміново був проведений поточний ямковий ремонт дороги Ворохта – Яблуниця. Це має надзвичайно важливе значення для туристичного сезону та для комфорту мешканців» – каже Андрій Марійчин, члена партій «ВОЛЯ», який ініціював звернення народного депутата по питанню дороги в Яблуниці.

Нагадаємо, що активісти «ВОЛІ» продовжують інспектувати дороги на Прикарпатті, на які передбачено фінансування з Фонду регіонального розвитку. Теж здійснюють громадський контроль на дорогах, на ремонт яких народним депутатам від Прикарпаття вдалося домогтися 625 млн. гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook