facebook

Динамо стартувало в Лізі чемпіонів з нічиєї з Порту

Динамо з Порту зіграли з рахунком 2:2 в матчі першого туру групового раунду Ліги чемпіонів, який відбувся 15 вересня

1683520



Київське Динамо 15 вересня зіграло свій перший матч у Лізі чемпіонів після трирічної паузи. Суперником столичного клубу був португальський Порту.

У першому таймі команди показали рівну гру, по черзі володіючи ініціативою.

Перший небезпечний момент створили футболісти Порту. На 15-й хвилині Браімі міг забити ударом зі штрафного, але м’яч пролетів в декількох сантиметрах від воріт Олександра Рибки. А вже через 5 хвилин Олег Гусєв після прострілу з правого флангу від Дениса Гармаша змусив трибуни кричати від щастя, відкривши рахунок у матчі.Свято уболівальників Динамо тривало недовго. На 23-й хвилині форвард Порту Абубакар головою замкнув прострільну передачу Лайуна.

Під завісу першого тайму Динамо мало прекрасний шанс вийти вперед. Тоді Олег Гусєв красиво закинув м’яч у штрафну суперника на вільного Дениса Гермаша. Останній зважився на удар у дотик під саму поперечину, але досвідчений голкіпер Ікер Касільяс зумів парирувати цей удар.

Після перерви команди почали грати в грубий футбол. Всього за кілька хвилин арбітр зустрічі показав жовті картки Гусєву і Абубакару.

Поступово Порту заволодів ініціативою в матчі, притиснувши Динамо до власних воріт.Кияни намагалися вирівняти гру, але пресинг з боку суперника змушував столичний клуб діяти на контратаках.

На 80-й хвилині Хесус Корона, який вийшов на заміну у складі Порту, ледь не вивів свій клуб вперед, пробивши сильний ударом під поперечину. Тоді Олександр Рибка врятував киян від вірного гола, але вже через хвилину діставав снаряд з воріт. На 81-й хвилині зустрічі голкіпер Динамо помилився на виході, вибивши м’яч прямо в ноги Абубакару.Останньому нічого не залишалося як відправити снаряд у порожні воріт.

Читайте також:  Форвард Фіорентини травмувався перед матчем з Динамо у Лізі Європи

У ролі рятівника для Динамо виступив Віталій Буяльський. Молодий захисник Динамо заробив штрафний удар, а після першим опинився на добиванні після розіграшу стандарту. Важкі 2:2 в Києві, і Динамо бере очко в першому матчі групового раунду Ліги чемпіонів.
Динамо Київ – Порту 2:2

Динамо Київ – Порту 2:2

Голи: Гусєв, 20, Буяльський, 89 – Абубакар, 23, 81

Динамо Київ: Рибка, Данило Сілва, Антунеш, Драгович, Хачеріді, Велозу, Рибалка, Гармаш, Гусєв, Гонсалес, Жуніор Мораес

Порту: Касільяс, Максі Перейра, Мартінс Інді, Майкон, Лайюнь, Рубен Невеш Браїмі, Еррера, Андре Андре, Данилу, Абубакар
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook