facebook

Івано-Франківський МВК за один день уклав 5 договорів про державні закупівлі на суму понад 2,5 млн. грн.

Івано-Франківський міськвиконком за один день уклав 5 договорів про державні закупівлі на загальну суму більш ніж 2,5 мільйони гривень, три з яких з одним і тим самим підприємцем.

summy234



8 вересня Івано-Франківський міськвиконком уклав низку угод на поставку товарів різного призначення. Найдорожчий договір був укладений з ТОВ “Технополіс” на поставку обчислювальних машин, частин та приладдя до них, пише Фіртка з посиланням на АКП.

Окрім “Технополісу” у тендері брало участь ще 8 учасників, але вищезгадане підприємство запропонувало найнижчу ціну (855 899 грн) та стало переможцем конкурсних торгів.

Другий договір був укладений з ПП “Снік Гал” на суму близько 343 тисяч гривень. Предметом закупівлі стало програмне забезпечення на фізичних носіях.

Наступних три договори на суму близько 1 мільйона 400 тисяч гривень були укладені з одним і тим же ж підприємцем, а саме Колубаєвим Олегом Леонідовичем (код за ЄДРПОУ: 2565614255).

Предметами закупівлі стали: комплект світлового обладнання (лампи та світильники), музичні інструменти (рояль, ударна установка, набір тарілок, ударна установка класу Tour Custom, маршові барабани, маршові дзвони, контрабас та цимбали), відеокамери (2 шт.) та мультимедійні проектори (2 шт.). О. Л. Колубаєв за сумісництвом кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри хорового диригування ім. В.Їжака Прикарпатського національного уріверситету.

Читайте також:  Сьогодні в Італії зафіксували потужний землетрус

Шукайте деталі в групі Facebook