facebook

Оприлюднено трейлер останньої частини “Голодних ігор”

Світова прем’єра стрічки запланована на 18 листопада.


1683685

Творці “Голодних ігор” опублікували трейлер заключної частини франшизи. Нове відео наповнене кадрами з попередніх трьох фільмів і присвячено стосункам головної героїні Кітнісс Евердін з її молодшою ​​сестрою Прим.

За сюжетом в розпал війни розпочинаються 76-і Голодні ігри. Тепер у Сноу немає козирів проти Сойки, а вона, у свою чергу, готова покарати Капітолій за 75 років вбивств і рабства, за всіх дітей, що були вбиті на Голодних іграх, за те, що вони зробили з Дванадцятим Дистриктом, за те, що вони зробили з Пітом.

Головні ролі в стрічці “Голодні ігри. Сойка-пересмішниця. Частина 2” виконують Дженніфер Лоуренс, Джош Хатчерсон, Ліам Хемсворт, Сем Клафлін, Елізабет Бенкс і Віллоу Шилдс. Режисером виступив Френсіс Лоуренс.

Дія франшизи відбувається в постапокаліптичному світі. Група повстанців на чолі з Кітнісс Евердін (Дженніфер Лоуренс) розпалює революцію і знищує диктаторський режим.

Нагадаємо, що вперше “Голодні ігри” вийшли на екрани в 2012 році, зібравши майже 700 млн доларів у світовому прокаті. Дві наступні частини франшизи стали ще більш комерційно успішними.

Читайте також:  Вийшов трейлер нового "Форсажу" з Віном Дізелем

Шукайте деталі в групі Facebook