facebook

Актора серіалу “Бригада” затримали з 280 кг спайса

Дмитру Гуменецькому, відомому за роллю Шмідта в популярному серіалі, загрожує довічне ув’язнення.

1687888



Російський актор і діючий майор спецназу Дмитро Гуменецький, який здобув популярність завдяки ролям у російських серіалах “Бригада” і “Бумер”, підозрюється у зберіганні наркотиків в особливо великому розмірі, повідомляє LifeNews.

Як стало відомо журналістам, 43-річний актор потрапив в розробку співробітників наркоконтролю кілька тижнів тому. 21 вересня, після тривалого спостереження співробітників оперативної служби, Гуменецький був затриманий.

При огляді його автомобіля марки ВАЗ-2112 поліцейські виявили пакети з наркотичною речовиною загальною вагою близько шести кілограмів. Через 3 години відбувся обшук у гаражі актора і квартирі актора, де в цілому виявили близько 280 кілограмів наркотиків.

Зразки вилученої речовини були відправлені на експертизу. Дослідження показало, що до її складу входить суміш трави і психотропних хімічних речовин сильнодіючого характеру, яка являє собою наркотик спайс.

Відносно Дмитра Гуменецького порушено кримінальну справу за статтями 228.1 ч. 5 і 30 ч. 3 КК РФ. Йому ставиться “Незаконне виробництво, збут або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені в особливо великому розмірі” і загрожує позбавлення волі на строк від 15 до 20 років або довічно.

Раніше повідомлялося, що суд присяжних Пермського крайового суду (Росія) визнав винним у зґвалтуванні і вбивстві 19-річної дівчини актора із серіалу “Реальні пацани” Олександра Килина.

Читайте також:  На Сумщині чоловік бив немовля головою об підлогу і намагався зґвалтувати 12-річну дівчинку

Шукайте деталі в групі Facebook