facebook

У Чернівецькій області в школі отруїлися 50 людей

Серед госпіталізованих – діти та персонал школи.

1689283



У Чернівецькій області госпіталізовано з гострим отруєнням школярів і персонал загальноосвітнього закладу села Давидівка Сторожинецького району. Як повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА, на стаціонарному лікуванні перебувають 50 хворих, з яких 7 – дорослих.

Попередній діагноз госпіталізованих – гостре отруєння незрозумілого генезу. Загальний стан хворих дітей – легкого ступеня тяжкості, серед дорослих – двоє із середнім ступенем тяжкості, решта п’ять – із легким.

Розслідування показало, що всі хворі діти є учнями різних класів загальноосвітньої школи I-III ступенів села Давидівка Сторожинецького району. З симптомами до лікарів зверталися учні різного віку з цієї школи. Серед інших постраждалих 5 вчителів, медична сестра і технічний працівник закладу.

Районною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення про тимчасове призупинення навчального процесу у школі до з’ясування причин отруєння.

“Причини виникнення отруєння з’ясовуються. Нині спостерігається позитивна динаміка за результатами лікування в усіх хворих”, – відзначили в ОДА.

Як повідомляв Корреспондент.net, 3-4 вересня у Вінницькій області були госпіталізовані 73 студенти Гайсинського медичного коледжу.

Читайте також:  ОБЕРЕЖНО! Якщо ви побачите ЦЮ позначку на фруктах, викиньте їх НЕГАЙНО, щоб не померти

Шукайте деталі в групі Facebook