facebook

Прикарпатець впіймав у себе дома злодія-гастролера з Львівщини

Рожнятівському районі молодий чоловік застав у своєму помешканні злодія.

20150226193141



Дванадцятого березня 34-річний мешканець міста Стрий Львівської області приїхав у селище Брошнів-Осада Рожнятівського району.

Досвідчений «домушник», який уже не раз притягувався до кримінальної відповідальності за квартирні крадіжки, обійшов п’ятиповерховий будинок в центрі селища й з допомогою відмичок відчинив помешкання на четвертому поверсі. Злодій знайшов у спальні 300 гривень, почав складати в дорожню сумку речі: ноутбук, фотоапарат, зарядні пристрої, подарунковий набір.

У цей час додому повернувся 28-річний син господарів. Шляху відступу в «гастролера» не було, тож він вирішив прориватися. Відштовхнув чоловіка й вибіг у під’їзд, звідти вискочив на вулицю. Але не на того нарвався – син потерпілих побіг за ним, наздогнав і затримав. Після цього викликав міліцію.

Проти стрийського «домушника» відкрили кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Водночас місцеві оперативники перевіряють залітного злодія на причетність до нерозкритих квартирних крадіжок.

джерело ap.if.ua

Читайте також:  Саакашвілі затримали в Грузії: перші подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook