facebook

Політолог Карасьов вважає, що Насалик може стати мером Івано-Франківська в один тур

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов в інтерв’ю назвав участь Ігоря Насалика у виборах міського голови Івано-Франківська “одним із кращих рішень Блоку Порошенка”.

karasiov



Про це політолог заявив в інтерв’ю “Правді”, присвяченому місцевим виборам.

“На мій погляд, блок Порошенка “Солідарність” зробив одне із кращих своїх кадрових рішень на цих виборах, запропонувавши на посаду мера [Івано-Франківська] Ігоря Насалика. Ось саме про необхідність таких кандидатур я й кажу – людей, які вже мають репутацію ефективних градоначальників. Калуш за часів Насалика став відомим усій Україні, і на Франківщині про рівень міських послуг Калуша знає, мабуть, кожен. Тому в місті для “Солідарності” ситуація безпрограшна. Думаю, що Насалику для перемоги не знадобиться й другий тур”, – сказав Карасьов.

Він також розповів, що великі політичні партії поступають неправильно, не приділяючи у своїх програмах та кампаніях потрібної уваги питанням комунального господарства та місцевої інфраструктури.

“На місцевих виборах партіям треба висувати не людей “з телевізора”, а реальних господарників. Таких, що мають довіру громад. Ще кращі, які вже працювали у місцевих радах чи були міськими головами. Тоді це й буде справжня боротьба позицій і планів, а не симуляція. Треба не партійні бренди розкручувати, а пропонувати кандидатів, які можуть забезпечити освітлені вулиці, опалювальні житла та доступну медицину. От що хвилює людей”, – вважає Карасьов.

Нагадаємо, про участь Ігоря Насалика у виборах міського голови Івано-Франківська стало відомо минулого тижня. 29 вересня він офіційно зареєстрував свою кандидатуру у ТВК.

Читайте також:  Ексміністру енергетики Насалику повідомили про підозру через зв'язки з Фірташем – ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook