facebook

В Івано-Франківську затримали продавчиню наркоотрути

Свого часу у поле зору правоохоронців 22-річна громадянка уже потрапляла, а зараз міліціонери задокументували її злочинну діяльність – факт збуту наркоотрути.

11



Працівники підрозділу боротьби з незаконними обігом наркотиків кілька днів фіксували візити до її оселі осіб непевної поведінки, а отримавши беззаперечні факти про торгівельну діяльність навідалися до її помешкання. У оселі франківчанки правоохоронці виявили та вилучили речові докази протиправного заняття, зокрема, амфетамін, марихуану, гроші здобуті злочинним шляхом.

Вилучену наркотичну речовину амфетамін направлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Туди ж для ідентифікації направлено і марихуану, вилучену в ході документування фактів збуту. Канал надходження наркотиків правоохоронці встановлюють.

За цим фактом слідчим підрозділом розслідується кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 КК України, (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

джерело report.if.ua

Читайте також:  Калушан запрошують на "Хелловін" по-українськи, або "Гарбузовін"

Шукайте деталі в групі Facebook