facebook

Прикарпатець після дискотеки побив “товариша” дерев’яною штахетиною

Ним виявився 20-річний житель одного із сіл Надвірнянського району.

324325465



Під час суперечки зловмисник спричинив потерпілому тілесні ушкодження. За подібні дії чоловіку загрожує до двох років ув’язнення, інформують в обласному УМВС.

До районного відділу міліції повідомили із медичного закладу про поступлення на лікування 27-річного чоловіка, у якого діагностували численні тілесні ушкодження – політравму.

У ході слідчих дій було встановлено, що в одному із сіл Надвірнянського району, біля нічного закладу, між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Один із них – потерпілий, рухаючись на мотоциклі, – відчув удар дерев’яною штахетою. Внаслідок чого мотоцикліст допустив перекидання та падіння, що призвело до травмування водія.

Очевидці події негайно викликали «швидку допомогу».

Слідчим підрозділом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 1 ст. 128 «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років.

Читайте також:  Франківське підприємство відкриває вакансії для 150 працівників

Шукайте деталі в групі Facebook