facebook

Росія взаємно звинуватила США в ударах не по позиціях ІД

Міноборони РФ знову спростувало заяви США про удари російських військових у Сирії не по позиціях “Ісламської держави”.

1694335



У відповідь на звинувачення Пентагону офіційний представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що американські військові самі “дуже часто” завдають авіаударів не по позиціях бойовиків “Ісламської держави”, передає РІА “Новости”.

“Нагадаємо, що американські та інші ВПС вже рік завдають ударів. Так от, у нас є підстави вважати, що вони далеко не завжди, а точніше, дуже часто, б’ють не по терористичних цілях”, – сказав він.

Про це Конашенков сказав, коментуючи заяви США проудари російських військових у Сирії за цілями, що не належить “Ісламській державі”.

“Це не так. Ми б’ємо тільки по терористах. Це, на жаль, голослівні твердження. Ми завжди конкретно говоримо, куди, коли і чим б’ємо. А американські політики, як в цьому випадку, свої слова нічим не підтверджують”, – заявив генерал.

За словами Конашенкова, Пентагон не може це підтвердити тому, що їхні слова “просто не відповідають дійсності”.

Нагадаємо, що в середу глава Пентагону Ештон Картер повідомив про те, що США вирішили відмовитися від військового співробітництва з Росією в Сирії, оскільки, за його словами, Москва продовжує завдавати ударів по цілях, які не належать ІД.

Читайте також:  Розповіли, скільки українців працює за кордоном

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,