facebook

У Ляшка заявили, що Мосійчук в критичному стані

Госпіталізованого із залу суду нардепа залишать у лікарні щонайменше на добу.

1694798



Народний депутат Ігор Мосійчук проведе в Київській міській лікарні швидкої невідкладної допомоги ще одну добу. Про це повідомив його однопартієць Андрій Лозовий, передаєУНН.

“Стан здоров’я Ігоря Мосійчука – критичний. Більш правильно було б його везти в Інститут ім. Шалімова, де він проходив лікування”, – повідомив Лозовий, додавши, що на цьому наполягає і дружина нардепа.

За його словами, Мосійчук притомний. Лозовий також повідомив про те, що завтра відбудеться консиліум лікарів, під час якого буде визначено, що робити далі.

Також він додав, що у Мосійчука гострий дуоденіт, у зв’язку із чим йому в травні 2015 року робили операцію саме в Інституті ім. Шалімова. Згодом планувалася друга операція, яку, за словами Лозового, можливо доведеться зробити раніше.

“Завтра лікарі зберуться на консиліум і вирішать, що робити далі. Ми попросили, щоб в лікарню допустили медиків з Інституту ім. Шалімова. Нам дозволили”, – розповів Лозовий.

Раніше повідомлялося про те, що Мосійчуку стало погано в залі суду. Його госпіталізували до міськлікарні, де йому поставили крапельницю. У нардепа різко впав тиск і рівень цукру в крові.

Нагадаємо, що після арешту 18 вересня Мосійчук оголосив голодування.

Читайте також:  Коронавірус у школі: відомий лікар розповів, що може захистити вчителів

Шукайте деталі в групі Facebook