facebook

Прокуратура Іспанії вимагає посадити Мессі у в’язницю на 22 місяці

Батьку футболіста загрожує тюремне ув’язнення терміном у півтора року

1694854



Державна прокуратура Іспанії звинуватила форварда Барселони Ліонеля Мессі в ухиленні від сплати податків і вимагає покарати футболіста 22 місяцями тюремного ув’язнення, повідомляє Marca.

Раніше прокуратура Барселони зняла звинувачення з гравця, залишивши в підозрюваних тільки батька аргентинці Хорхе, якому загрожує 18 місяців в’язниці. Однак, суддя, який веде справу Мессі, прийняв рішення продовжить кримінальне переслідування футболіста. Прокуратур вимагає для Мессі покарання у вигляді 22 місяців в’язниці.

Читай також: Мессі звинуватили в підтримці африканського диктатора

Футболіста звинувачують у тому, що він не міг не знати про відрахування від своїх доходів в Уругваї та Болівії, тим самим ухиляючись від сплати податків в Іспанії.

Справу про ухилення від сплати податків стосовно Ліонеля Мессі та його батька було заведено в 2013 році. Слідство з’ясувало, що іспанська казна недоотримала більше чотирьох мільйонів євро.

Аргентинець пішов на співпрацю зі слідством в Іспанії, виплативши в казну більше 10 мільйонів євро. Ліонель був готовий внести ще 15000000, щоб всі звинувачення були зняті остаточно, але отримав відмову місцевої влади.
За матеріалами: Советский спорт

Читайте також:  Мессі та Роналду ввійшли у топ запитів Google за рік

Шукайте деталі в групі Facebook