facebook

Понад 200 дітей з Івано-Франківська цьогоріч відпочивали закордоном

249  школярів Івано-Франківська мали змогу на запрошення міст-партнерів у супроводі педагогів відпочити та оздоровитися за межами України.

1338371398_593



Про це повідомляють у МВК, пише Фіртка.

На запрошення Президента міста Ополє 9 дітей із СШ № 11 з 6 до 17 липня відпочивали в Польщі.

24 дітей з навчальних закладів Івано-Франківської міської ради (з числа дітей, батьки яких воюють в зоні АТО, дітей із сімей внутрішньо переселених осіб, дітей із багатодітних сімей та  обдарованих дітей) на запрошення Голови Ради міста Єлгави (Латвія) з 20 до 26 липня 2015 року мали можливість пізнати культуру Латвії, проживаючи в родинах латвійців.

Президент міста Рибнік (Польща) запросив на відпочинок з 12 до 21 серпня 2015 року 17 дітей, що мають польське коріння, разом з опікунами.

З 24 серпня до 2 вересня 2015 року 22 учасників міського європейського клубу учнівської молоді взяли участь у міжнародному польсько-німецько-українському гуманітарному проекті «Братерство! Свобода! Майбутнє!», що відбудеться в м. Мєндживодзє (Польща).

З 21 червня по 23 серпня, щонеділі на відпочинок в Угорщину їхали діти з  м. Івано-Франківська. Всього відправили 82 дитини. Даний проект реалізується волонтерами та благодійними організаціями України за підтримки Угорського уряду, Державного самоврядуванням українців в Угорщині, генеральним та почесним консульствами Угорщини в Україні. Відпочивали  школярі сім днів на березі озера Веленце.

15 дітей міста Івано-Франківська з 16 до 23 серпня 2015 року отримали запрошення на відпочинок від Президента міста Жешува (Польща).

На відпочинок до Грецької Республіки з 18 по 30 серпня поїхали 12 дітей міста Івано-Франківська.

В рамках реалізації угоди про партнерство 15 дітей бійців АТО з Івано-Франківська перебували на відпочинку у порідненому місті Тракай (Литовська Республіка). Відпочинок тривав тиждень з 22 по 28 серпня 2015 року. В рамках відпочинкової програми були екскурсії по визначних місцях Литви, ознайомлення з литовською культурою, проведено майстер-класи з народних ремесел, зустрічі з цікавими людьми.

Читайте також:  Як же виглядатиме новий міст на Пасічну?

Шукайте деталі в групі Facebook