facebook

Обласна рада ухвалила зміни до обласного бюджету на 2015 рік

Сьогодні відбулася 39 сесія шостого демократичного скликання Івано-Франківської обласної ради.

4f05709bb7e5da8679d5f6f480b074f5.png



Під час сесії депутати ухвалили низку рішень, зокрема і проект змін до обласного бюджету на 2015 рік, передає Фіртка з посиланням на прес-службу ІФ ОДА.

Як зазначила у своєму виступі директор департаменту фінансів облдержадміністрації Галина Карп, прийняття Верховною Радою України змін до Державного бюджету вимагає провести додаткові видатки та субвенції для підвищення мінімальної заробітної плати, підвищення освітньої, медичної субвенції та субвенції  на підготовку робітничих кадрів.

«Пропонується  врахувати  в обласному бюджеті соціальної субвенції, пов’язаної з підвищенням мінімальних соціальних стандартів, – зауважила Галина Карп. – Окрім того,  в обласному бюджеті пропонується розглянути пропозицію головних розпорядників коштів щодо бюджетних призначень та здійснити їх перерозподіл».

Також зазначалося, що проектом рішення про внесення змін до обласного бюджету передбачено виділення коштів на ремонт Яремчанської школи № 1 та  автомобільної дороги у селі Старий Лисець.

Окрім того, Галина Карп повідомила, що в повному обсязі буде виплачено заробітну плату за вересень-жовтень цього року працівникам бюджетної сфери. Також отримають зарплатню і  медичні працівники Коломийської лікарні, які мають  заборгованість із виплати за вересень цього року.

Читайте також:  На Коломийщині 27-річна жінка вимагає компенсацію за те, що на підприємстві їй відтяло руку. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook