facebook

ІДІЛ панікує. Росія відзвітувала про удари по Сирії

Росія збільшила кількість авіаударів по території Сирії.

1695897


Російська авіація в Сирії за добу здійснила 64 бойових вильоти, під час яких знищила 53 укріплених райони терористів. Про це повідомляє прес-служба Міноборони Росії.

“Всього за добу літаками російської авіагрупи знищено 53 укріплених райони та оборонні позиції терористів з озброєнням і військовою технікою; 1 польовий командний пункт бойовиків; 4 табори підготовки терористів; 7 складів боєприпасів; артилерійську і мінометну батареї”, – йдеться в повідомленні.

У Міноборони Росії уточнили, що дані радіоперехоплення свідчать про зростання “панічних настроїв” серед бойовиків “Ісламської держави”.

“Зафіксовано вимоги польових командирів до вищестоящих штабів про термінове відновлення  резервів боєприпасів і озброєння, знищеного російською авіацією, і взаємного підкріплення з провінції Ракка для утримання займаних позицій”, – повідомила прес-служба відомства.

8 жовтня армія Сирії офіційно оголосила про початок масованого наступу для звільнення районів і населених пунктів САР. Пізніше Reuters повідомив, що армія Сирії за підтримки російської авіації атакували позиції сирійських опозиційних сил в долині Аль-Габ в провінції Хама.

Відзначимо, що анонімно представники сирійської влади повідомляли про початок наступу під прикриттям російської авіації 7 жовтня. Уточнювалося, що атаки проводилися в регіонах провінцій Хама і Ідліб, де зосереджено війська повстанців, а не ІДІЛ.

Росія почала військову операцію в Сирії 30 вересня. Опозиційні сили Сирії звинуватили Росію в нападі на свої табори й обстріли мирного населення сирійського міста Хомс.

Читайте також:  У Мінську викрали одного з головних опозиціонерів Білорусі

Шукайте деталі в групі Facebook