facebook

Чорний піар від голови фракції БПП у Верховній Раді Юрія Луценка на франківському базарі та в Арена-центрі

В суботу, 10 жовтня, з промоційною передвиборчою поїздкою в Івано-Франківську перебував керівник фракції БПП у Верховній Раді Юрій Луценко.

1348567632-random3722-25_09_12


Нардеп дав прес-конференцію, відвідав івано-франківський продовольчий базар та виступив перед активістами БПП в Арена-ценрті.

Як виявилося метою Луценка в Івано-Франківську було вилити порцію «чорного піару» на кандидата в мери Олександра Шевченка, опонента провладного кандидата Ігора Насалика.

Юрій Луценко кілька разів за вечір дослівно повторив нібито завчену на пам’ять фразу: «Я ніколи не звинувачую депутатів, які виходять із фракції, у тому, що вони продалися. Ми − вільна фракція, і людина може змінити свої переконання…Але те, як це зробив пан Шевченко, мене вразило найбільше. Бо це треба було дочекатися, поки БПП проведе видатки на дороги на західній Україні. Щоб пройшов тендер на ці дороги, на якому структура Шевченка зайняла п’яте місце. Потім дочекатися, аби попередні чотири структури відмовилися. Отримати ці кошти і написати у «Фейсбуці», що він виходить із фракції…», – розказав Луценко.

Зі слів Луценка в Україні збудована корупційна політична система, в якій не діють закони, а всі рішення про тендери, зняття учасників з тендерів, розподіл коштів і інше приймає «керівна і спрямовуюча сила» – БПП?

Звичайно така заява нардепа мала б стати причиною зацікавлення Генпрокуратури України…

Луценко також іронічно, але брехливо, відгукнувся про біографію Шевченка: «Це, звичайно, я відпочивав в Ізраїлі, коли всі були на Майдані. Це мій син був в Італії, поки всі стояли під Донецьким аеропортом. Це я лизав Януковичу у «Буковелі».

Зокрема, Олександр Шевченко розповів «Фіртці», що спекулювати на темі Майдану не буде, а щодо іншого – він ніколи не був в Ізраїлі, а його син (який з них, до речі?) як в той час «поки пан Луценко “стояв” під Донецьким аеропортом», так і раніше чи пізніше не був в Італії.

Читайте також:  В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ОШТРАФУВАЛИ ПОВІЮ

Ну і ще один “ляп” від пана Луценка, Янукович жодного разу не був на Буковелі. Натомість всім відомі спроби рейдерських захоплень та кримінального переслідуванння на курорті Салом і подільниками на замовлення в часи Януковича“, – каже О. Шевченко.

Зауважимо, що під час майдану калушани саме провладного кандидата Ігоря Насалика звинувачували в тому, що він не на майдані:

Шукайте деталі в групі Facebook